Videot Taivaasta ja Helvetistä

Raamatussa Jeesus kertoo Taivaasta ja Helvetistä todellisina paikkoina.

Sittemmin monet aikamme ihmiset ovat myös saaneet Jumalan armosta vierailla Tuonpuoleisessa, ja nimenomaan siksi, että me saisimme tuoreen todistuksen siitä, että ne ovat totta.

Alla on kuvaukset molemmista paikoista.Pastori Oden Hetrickin todistus Taivaasta

-Myöhempi huomautus- Suomennettu video oli poistettu, joten alla on englanninkielinen versio, mutta suomenkielistä tekstiä Hetrickin kokemuksista ja ajatuksista löytyy täältäOden Hetrick sai käydä Taivaassa lukuisia kertoja, kuten myös tyttärensä Lois.
Ohjelmassa Oden vastaa haastattelijan kysymyksiin Taivaasta, sen rakenteesta, Pyhästä Kaupungista, pyhille varatuista asunnoista siellä, Jumalan Valtaistuimesta, Elämän Puusta, Kristallivirrasta, mitä Taivaassa tehdään, millainen olotila siellä asuvilla on jne.

Taivas on paikka, jonka Jumala on valmistanut omilleen, jotka ovat uudestisyntyneet Jumalan lapsiksi uskon kautta Jeesukseen, joka sovitti syntimme ristin kuolemallaan. Tie Taivaan ihmeellisyyteen on auki. Oletko sinä matkalla sinne?Bill Wiese: 23 minuuttia Helvetissä


Bill Wiese on uskova amerikkalainen kiinteistövälittäjä, joka joutui kokemaan helvetin kauhut, kertoakseen paikan todellisuudesta, jonne Jumala ei haluaisi yhdenkään ihmisen joutuvan.

Hänen kokemuksestaan on julkaistu myös suomeksikin saatava kirja: "23 minuuttia helvetissä." (Kustantaja: Kuva ja Sana).

Bill oli helvetissä vain 23 minuuttia. Kokemuksensa jälkeen  Bill on intensiivisesti  tutkinut Raamatun kaikki 150 sanankohtaa helvetistä.  Raamattu vahvistaa hämmästyttävän matkakokemuksen koetut, kuullut ja nähdyt asiat.


Oletko epävarma siitä, että olet matkalla Taivaaseen etkä kadotukseen? Täällä on ohjeet miten tulen uskoon?