Tohmajärven Helluntaiseurakunnan uutisia 2011

Joulujuhlassa su 18.12.2011 oli vieraana joulutähden alla niin Joosef, Maria, Jeesus-lapsi, enkeleitä, paimenia kuin meitä tavan rahvastakin...Martti Immonen kertoi puheessaan su 11.12. mm. terveisiä Pääkaupunkiseudun "Mahdollisuus muutokseen"-kampanjan tiimoilta, lukien australialaisen henkilön saaman profetian (tämä ihminen ei edes tiennyt mikä ja missä "Helsinki" on, ennenkuin tutki asiaa).  Saara Immonen puhui myös tilaisuudessa.
Lähetyskokouksen aloitti Onni Ronkainen tuomalla ajankohtaiset terveiset lähetyrintamilta.
Tuija Valtanen toi Fidan Israel terveiset ke 17.11.2011Leppävirralta, Suonenjoelta ja sieltäpäin kävi su 20.11. seurakuntaa tervehtimässä Mutteri niminen kuoro. Laulun lisäksi kuultiin puhetta ja todistuksia. Seurakunnan puolesta ystävät toivotti tervetulleeksi Pirkko Kyllönen.Isänpäivänä 13.11 klo 13 alkoi perhejuhla, jossa lauloi sateenkaari kuoro Tuula Tiaisen ja Jaana Ollikaisen johdoilla. Laulajat ja soittajat olivat eripuolilta Keski-Karjalan alueelta.Su 16.11. kävivät toistamiseen tänä vuonna Ilpo Salo ja kumppanit pitämässä kokouksen Saalemilla.Vesa Sallinen kertoi läheisen suhteen Taivaan Isään tuomasta turvasta ja avusta elämän pienissä ja suurissa asioissa su 23.10.2011. Evankelista Leena Kataja johti tilaisuuden ja Elämänliekit lauluyhtye lauloi Hilve Väänäsen tahdissa.

Markus Hämäläinen vieraili seurakunnassa su 9.10.2011 puhuen, laulattaen ja laulaen ilsosanomaa pelastuksesta Jeesuksessa. Sisko Martiskainen piti alkupuheen ja johti tilaisuuden.Tuomo Tikkanen piti hyvän puheen vieraillessaan seurakunnassa su 25.9.2011 kuukausittaisessa Aila Nousiaisen vetämässä Kiitos- ja ylistysjuhlassa.Kylätalolla Värtsilässä vietettiin Laulun ja Sanan iltaa pe 16.9.2011 Elämänliekit "bändin" laulaessa ja Leena Katajan, Veikko Ryynäsen ja Martti Surakan hoitaessa puhepuolta.  Jo noin kuukautta aiemmin oli vastaava tialisuus samassa paikassa.Nykyisin Lappajärvellä asuva, helsinkiläissyntyinen Rauno Helppi kävi tekemässä Saalem-temppelillä eSpecial ohjelmaan nauhoituksia päivällä ja piti reippaan puheen illalla keskiviikkona 31.8.2011. Mukanaan hänellä oli Bjärne Hellman Lapualta.
Vanha ystävämme Pedro Reyes Castro vieraili maanantain paastorukouskokouksessa 29.8.2011 ja piti lämminhenkisen ja puhuttelevan puheen.Helsingin Saalemsrk:n evankelista Ritu Ylipahkala vieraili paikkakunnalla 2-4.8.2011. Mukana olivat kunnallisneuvos Marja-Liisa Tykkyläinen ja laulaja Varpu Kolehmainen Kuopiosta.


Kesäleiri 4-6.7.2011:

Lasten kesäleirillä riitti vauhdikasta menoa, kun laulettiin "Jippii! -minä uskon Jeesukseen"  ja ei esim Igor rakkaimman vainoojansa Paksun Peten kanssa vauhtia pidätelleet iltanuotioilla. Raamiksilla tutustuttiin Danieliin ja opittiin hänen rohkeudestaan ja uskollisuudestaan.


Niko Uusitalo 8.6.2011:


Muutaman vuoden jälkeen Niko Uusitalo vieraili Tohmajärvellä ja oli mukana mm nuorten tilaisuuksissa ja Sanan ja rukouksen illassa ke 8.6., jossa todisti myös Sami Vitikka.Oili Tenhun 90- ja poikansa Erkin 70-vuotisjuhlat pidettiin Saalem-temppelissä 21.5.2011. Väkeä oli eripuolilta Suomea ja Venäjän puoleltakin.


Onni Haapala ke 18.5.2011:

   Raamattu Kansalle ry:n edustajana srk.ssa vieraili, jo vuosien takaa tohmajärveläiset tunteva, mm Joensuussakin vaikuttanut saarnaaja Onni Haapala, jonka aiheena oli Raamatun arvovalta ja luotettavuus.


Markku Ollikainen 15.5.2011:


Lähetyssaarnaaja Markku Ollikainen saarnasi Sanaa ja toi terveiset kohdemaastaan Japanista lähetys-sunnuntain tialisuudessa, jossa evankelista Leena Kataja lausui alkusanat.


Riitta Koskinen ke 11.5.2011:

   Evankelista Riitta Koskinen Keuruulta vieraili ensimmäistä kertaa srk:ssamme julistaen sanaa ja rukoillen mm sairaiden puolesta. Katso Leena Katajan haastattelu Riitasta: http://youtube/especialhd

Pääsiäiskokoukset 2011:

   Pääsiäisviikon keskiviikkona pastori Hannu Mikael Ojala luki Jeesuksen jäähyväispuheen Johanneksen evankeliumista.
   Pitkänäperjantaina vietettiin ehtoollisjuhlaa Onni Ronkaisen ja Martti Surakan palvellessa Sanassa.
   Sunnuntain Ylösnousemusjuhlassa Aila Nousiainen johti tilaisuuden ja Markus Pölönen piti puheen.  (Katso puheet 2011 videosivulta).


Perhetapahtuma su 10.4.2011   Ilpo Salo ja kumppanit pääkaupunkiseudulta esiintyivät iloisessa kevään perhetapahtumassa sunnuntaina 10.4. parissakin kokoonpanossa lapsille ja aikuisemmille. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...
   Haastatteluja ryhmäläisistä ja Kuningaskalastaja konsertti: youtube.com/especialhdVierailijoita ja tapahtumia maalis- huhtikuussa 2011


    Seurakunnassa vierailivat maaliskuussa Leo Niemelä 23.3., Vesa Sallinen 27.3., Leena Kataja oli maaliskuun aikana mukana tilaisuuksissa ja vielä 1.4. Ester Aili Heinosen kokouksessakin, jossa todisti myös Linnea Saharin.


Risto Hassinen 2.3.2011


   Ilomantsilainen Risto Hassinen kävi jälleen puhumassa Saalem-temppelissä ke 2.3.2011, kertoen vakavasta tilanteesta elämässään, joka toi hänet Jumalan luo.


Gideon-ilta 23.2.2011

    Kiteeläiset Gideon-veljet Raimo ja Antti kävivät jälleen pitämässä Raamattutyön asiaa esillä Gideon-illan merkeissä.


Rotary-klubi vieraili 17.2.2011

   Tohmajärven Rotaryt vierailivat Saalem-temppelillä 17.2. tutustumassa seurakunnan tiloihin ja kuulemassa sen toiminnasta, vastaavasti kuultiin millaista on kansainvälinen Rotary-toiminta.Esa Suojala, Iha 13.2.2011

Israelin Humanitäärinen apu ry:n puhetorvi Esa Suojala toi esille Israel- ja pyhien avustamis asiaa ja tuoreet terveiset Taivaasta myös seurakunnalle.

Piirakka talkoot 18.1.2011

Saalem-temppelissä on ollut iloinen hyörinä, kun on tehty ja paistettu tuhansia karjalan piirakoita talkoissa uuden videokameran hankkimiseksi videotiimin ja srk:n käyttöön.

Seppo Huotari 12.1.2011:

Stefanus-asialla oli tällä kertaa seurakunassamme vierailemassa Seppo "Juhanin veli" Huotari. Vierailunsa oli ensimmäinen vaikka n. 200 muuta seurakuntaa hän sanoi jo kiertäneensä... Seppo käsitteli puheessaan kysymystä: "Jos on rakastava Jumala, miksi Hän sallii kärsimyksen?"

Rantalat su 9.1.2011:


Pastori Tauno Rantala ja evankelista vaimonsa Raija Ahvenainen-Rantala vierailivat jälleen Tohmajärven Helluntaiseurakunnassa saarnaten, rukoillen ja profetoiden.

Loppiaisjuhla 7.1.2011:


Venäläisenä jouluna eli suomalaisittain loppiaisena vietettiin musiikillisesti rikas juhla. Kaukaisimmat vieraat olivat Ukrainasta saakka, joukko kauniisti laulavia sisaria. Aleksei ja Nadja Kuritskin lauloivat ja puhuivat, ja korkeatasoista musiikkia esitti Igor Lavrenchuk perheineen. Kiteeläiset Eira Siponen johti ja Päivi Huttunen tulkkasi tilaisuuden.


Uutiset: 2015 2014 2013 2012  2010 2009 2008 2007